tiistai 6. elokuuta 2013

Huhhei, kaksi ensimmäistä koulupäivää takana!

Koulumme sijaitsee pyöräilymatkan päässä majoituksestamme. Saamme ulkoilua päivän aikana paljon, sillä valtaosa toiminnoista on ulkona. Suureksi iloksemme koululla on uima-allas, jonne voi pulahtaa päivän päätteeksi vilvoittelemaan. Koulupäivämme muodostuvat teoriatunneista, baari-, flairtending- ja freepouringharjoittelusta. Saamme päivittäin kotitehtäväksi opetella 5-6 drinkkiä, joista on seuraavana aamuna koe. Perjantaisin on viikon teoria-asioista kokeet.

Etenemme nopeasti, mutta asiat ovat olleet toistaiseksi melko tuttuja. Kokemus baarityöskentelystä on auttanut. Kaikilla ei ole ihan yhtä helppoa. Itselleni ehkä eniten vaikeuksia on tuottanut vapaakaato - käteni eivät yksinkertaisesti tahdo ymmärtää käskyjäni, eivätkä halua taipua niinkuin niiden kuuluisi. Flairtending sen sijaan on hauskaa ajanvietettä.

Täällä olisi vaikka kuinka paljon iltaohjelmaa sun muuta tekemistä ja näkemistä, mutta kuuma koulupäivä alkaa väsyttää. Lisäksi tuntuu siltä, että varsin vauhdikkaan kesän jäljiltä tarvitsen aikaa myös vain itselleni. Olen luikkinut koulun jälkeen "kodin" alakerran baariin varjoon lukemaan, molempina päivinä. Jospa ehtisin joku päivä rannallekin, ehkäpä torstaina. Silloin meillä on edeltävän illan allasjuhlien vuoksi vapaapäivä... Huomenna siis koulu, ja pian sen jälkeen illanviettoa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti