sunnuntai 18. elokuuta 2013

Viikko nro 2

Niin vaan taas viikko hujahti, ja onkin ollut yhtä ylä- ja alamäkeä, mitä kouluun tulee. Freepour on silkkaa lottoarvontaa meikäläisen rytmitajulla. Toivottavasti huomenna on onnen päivä, kun on freepour-kokeet.

Lisäksi karmea väsymys - tämä normaali päivärytmi ei tosiaan ole minua varten. Rakastan puolille päivin nukkumista ja myöhään valvomista. Ah, kun pääsen sitten joskus kotiin... Olen hukannut illat lukemalla väsyneenä, tuloksetta. Mikään tieto ei ole ainakaan korvien väliin jäänyt ja viikon kokeet menneet miten menneet.

On toki ollut hauskaakin. Koulussa sain päälleni parit epäonnistuneet cosmopolitanit (sai tosin opettajakin osansa) ja väärästä vastauksesta teoriakysymykseen tönäisyn altaaseen. Uhkasi se opettaja käyttää rankaisuna huonosti opetelluista läksyistä koko päivän flairaustakin, mutta taisi huomata että innostuin ja jätti väliin.

Jaksoin peräti yksiin juhliin viikonloppuna, vaikka ensin aioin mököttää alabaarissa koko viikonlopun. Juotiin jotain karmeaa sekoitusta eri viinoja pulkasta porukalla, tanssittiin pöydillä ja pidettiin hauskaa. Siihen vielä paljon unta, auringonottoa ja lueskelua ja minun viikonloppuni on paketissa.

Aajoo, ja olihan meillä yövieraskin eräänä yönä. Aamulla sängystä noustessani huomasin sivusilmällä jotain pientä, mutta kuitenkin liian isoa, vilistävän huoneen nurkkaan. Keräsin kimpsuni ja kampsuni lattialta kainalooni, hyppäsin sängylle seisomaan kuin paraskin diiva ja ilmoitin kämppikselle havainnostani. Kämppis joutui sitten ottamaan äijän roolin ja ajoi rohkeasti jättitorakan keittiön kaapiston alle piiloon. Viimeiset havainnot vieraasta raapiva "kutkutkut" -ääni ja sen koommin emme ole sitä nähneet.

Että näillä eväillä parin viikon päästä Afrikkaan!  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti