torstai 29. elokuuta 2013

Paperi kourassa on helppo hymyillä!

Nyt on kuukauden puristus opiskelua ohi! Pari viimeistä päivää ovat olleet yhtä jännitystä ja riemunkiljahduksia. 

Meillä oli siis eilen loppukokeet; päivä koostui teoria-, drinkki- ja baarikokeesta. Teoria- ja drinkkiosuus oli kaiken täällä opitun kirjoittamista. Teoriakysymyksiä oli varmaan satakunta ja joku sanoi, että drinkkejä kysyttiin 65. Itse en vaivautunut laskemaan, sillä istuin jo muutenkin kokeessa lähes viisi tuntia.

Otin ehkä eniten paineita baarikokeesta. Siinä piti valmistaa 12 drinkkiä mahdollisimman huolellisesti ja nopeasti. En ole koskaan aiemmin ollut tuollaisessa testissä. Pelkäsin, että jäädyn totaalisesti, enkä osaa tehdä mitään. Drinkit annettiin kaksi kerrallaan tehtäväksi. Toisen parin kohdalla huomasin, kuinka käteni alkoivat täristä. Päätin unohtaa sen, ja pian koe olikin ohi. Olen tyytyväinen 13 minuutin aikaani ja siihen, että muistin kaikki drinkit oikein. Virheinä vain yksi ylikaato ja jotain muuta pientä.

Tänään kuulimme loput tulokset. Ylitin roimasti omat tavoitteeni; läpäisin kurssin arvosanoin B ja 90%. Olen ollut aina surkea reseptiikassa - tai ainakin luullut olevani -, mutta tällä kertaa suorastaan loistin drinkkitestissä. Olo on iloinen ja helpottunut!

Nyt, hyvät ystävät, minä vaihdan vapaalle ja alan valmistautua kurssin päättäjäisjuhliin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti