lauantai 10. elokuuta 2013

Juhlia, opiskelua ja tähtiäkin

Keskiviikon allasjuhlat...  oli mukavaa ja viihdyin kuitenkin! Ne pidettiin meidän koululla, siellä oli satoja ihmisiä. Opettajat tekemässä drinkkejä, vaahtokone ja eri dj:tä. Loppuillasta löysin itseni rapsuttelemassa koiria satamasta ja uimassa meressä parin kurssilaisen kanssa.

Torstain vapaapäivä menikin nukkuessa ja ilta lukiessa. Perjantaina oli teoria- ja drinkkikokeet. Drinkkejä oli tuplamäärä opiskeltavana. Kokeet eivät menneet niin hyvin kuin aiemmin, ja nyt tunnustaa siltä, että tämä motivoitunut opiskelija meinaa pudota kärryiltä. Vapaakaato ei toimi, flairaus vaatii harjoittelua ja perjantaina olin baarissa ihan hukassa reseptien kanssa.

Huomaan etsiväni itsestäni kehityskohteita paljon, mutta toisaalta iloitsen onnistumisista. Baarissa löydän pullot jo melko näppärästi, nopeus on ihan hyvä ja muutamat drinkit luonnistuvat sen enempää ajattelematta. Silti jätin havaijibileet ja party boatin väliin, lukeakseni ja rentoutuakseni. Olenkin viettänyt viikonlopun rannalla opiskellen ja flairaillen. Kaikki 26 tähän asti opittua reseptiä alkavatkin pikku hiljaa olla hallussa.

Opiskelusta huolimatta on hyvin ehtinyt tutustua ihmisiin. Suomalaisryhmä on pieni ja ryhmän henki tiivistyy päivä päivältä. Muutaman ulkomaalaisen kanssa olen myös tutustunut paremmin. Erään norjalaisen kanssa alkaa tulla lähes tavaksi opiskella yhdessä alabaarissa. Keksimme muistisääntöjä, tsemppaamme toisiamme ja kilpailemme koulusta saaduilla drinkkikorteilla, kumpi muistaa paremmin.

Viime yönä näin pitkästä aikaa tähtitaivaan. Hassua, kun on niin lämmintä ja voi silti katsella tähtiä. Näinpä muutaman tähdenlennonkin, toiveista vaietaan.

Huomenna taas kouluun, jospa drinkkikoe menisi paremmin tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti